Køb af killing

Når du køber en killing hos os, vil den være vaccineret 2 gange, chip-mærket, registreret i dansk katteregister, sundhedsforsikret samt den vil være neutraliseret. Killingen har stamtavle ved FiFE (International katteforbund). Der medfølger en lille madpakke, med det foder den er vant til og lidt legetøj. Killingerne vil være omkring 16 uger når de er klar til at flytte hjemmefra.

Européen er en aktiv race, som trives bedst med selskab af en anden kat og vores killinger sælges derfor ikke som enekatte, med mindre der er omstændigheder der gør, at det er i kattens interesse. To killinger fra samme kuld vil ofte trives fantastisk sammen, men en killing flytter også gerne ud i et hjem hvor der er en eller flere katte i forvejen. Alternativt kan en sød og venlig hund også fungere som legekammerat. Vigtigst er at de har selskab, så de ikke bliver ensomme, når man som ejer er på job eller har andre ærinder og aftaler. 

Prisen for en killing er 6000 kr uanset køn og farve. Der betales ved reservation et depositum på 1500 kr, som ikke refunderes hvis man fortryder. Det resterende beløb betales når man henter sin killing.

Hvis man overvejer at få en europé og ønsker at opleve racen, er man også meget velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende besøg. Vi viser gerne vores katte frem og fortæller om racen, også selvom det ikke er med henblik på at købe en killing lige nu.


Vi har ind imellem voksne katte til salg. Det kan være tidligere avlskatte, som trænger til nye rammer, da det ind imellem kan være vanskeligt for vores avlskatte at finde deres plads i flokken igen, efter kastration/sterilisation. Prisen for en "pensioneret" avlskat er lavere end for en killing, men der medfølger samme "pakke": Sundhedstjek, vaccination, chip og kastration/sterilisation - Det kan dermed være en mulighed, for at få en racekat til en lavere pris og man får desuden en kat som er ovre "lømmelalderen".

Vi er lige så omhyggelige med at finde det rette match til vores pensionerede avlskatte, som vi er til vores killinger.

Del siden