Del siden

Køb af killing

Når du køber en killing hos os, vil den være sundhedstjekket, vaccineret 2 gange, chip-mærket, registreret i dansk katteregister samt den vil være neutraliseret. Killingen har stamtavle ved Felis Danica.


Killingerne er sygeforsikret ved Agria og der medfølger en måneds sygeforsikring - herefter vælger man selv om man vil overtage forsikringen fremadrettet.

Der medfølger en lille madpakke, med det foder killingen er vant til, et tæppe og lidt legetøj. Killingerne vil være omkring 16 uger når de er klar til at flytte hjemmefra.

Prisen for en killing er 6500 kr uanset køn og farve. Der betales ved reservation et depositum på 2000 kr. Det resterende beløb betales når man henter sin killing.

Européen er en aktiv race, som trives bedst med selskab af en anden kat og vores killinger sælges derfor ikke som enekatte. Hvis du ikke har en kat i forvejen vil vi derfor gerne have at du køber to og vi giver også rabat når man køber to killinger samtidig. En hundeven kan alternativt også fungere som ven.

Vi anbefaler ikke at man holder europé som fritløber, men européen vil have meget glæde af en voliere, løbegård, eller indhegnet have. En gåtur i sele kan også vække begejstring og européen er som regel dygtig og flink til at lære at gå i sele. Ellers er en tilværelse som ren indekat også fint, når bare katten har selskab og tilpas med aktivering.

Hvis man overvejer at få en europé og ønsker at opleve racen, er man også meget velkommen til at kontakte mig, for et uforpligtende besøg. Vi viser gerne vores katte frem og fortæller om racen, også selvom det ikke er med henblik på at købe en killing lige nu.


Vi har ind imellem voksne katte til salg. Det kan være tidligere avlskatte, som trænger til nye rammer, da det ind imellem kan være vanskeligt for vores avlskatte at finde deres plads i flokken igen, efter kastration/sterilisation. Prisen for en "pensioneret" avlskat er lavere end for en killing, men der medfølger samme "pakke": Sundhedstjek, vaccination, chip og kastration/sterilisation - Det kan dermed være en mulighed, for at få en racekat til en lavere pris og man får desuden en kat som er ovre "lømmelalderen".

Vi er lige så omhyggelige med at finde det rette match til vores voksne katte, som vi er til vores killinger.